Η κατάθεση «κλειδί» στην υπόθεση φόνου στα Γλυκά Νερά – Προκύπτουν εξελίξεις…

nazoreos
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την κατάθεση της ψυχολόγου, που παρακολουθούσε την Καρολάιν, στην Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail, η ψυχολόγος παρείχε «κρίσιμες» πληροφορίες, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό μέχρι να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου της 20χρονης, που την στραγγάλισε μπροστά στα μάτια του βρέφους της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Καρολάιν παρακολουθούσε ψυχολόγο καθώς πάλευε με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η ψυχολόγος παρακολουθούσε και τον 32χρονο πιλότο.

Ο 32χρονος θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα θυμάται ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή του, ίσως προσφέρει αποτέλεσμα.

Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψες τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή dna των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ξένο DNA πάνω στην Καρολάιν. Παράλληλα, αναμένεται ένα οικείο πρόσωπο από το περιβάλλον της Καρολάιν να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες.

Για «άπειρες εικασίες» κάνει λόγο ο 33χρονος

Τη δική του απάντηση στις «άπειρες εικασίες» για «ειδήσεις που υπάρχουν μέρες τώρα» και έχουν σκοπό το «να μείνει το θέμα στην επιφάνεια, όσο ‘πουλάει’» δίνει ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της δίπλα στο 11 μηνών βρέφους τους.

Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο MEGA, αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έχουν προκύψει και που θέτονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ισχυρίζεται ότι τα εν λόγω ερωτήματα δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

Τι λέει για την μαρτυρία της ψυχολόγου

Παράλληλα, ο 32χρονος έδωσε απάντηση και για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση.

Όπως περιγράφει, επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι το οποίο να απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της Καρολάιν στις Αρχές.

Πηγή:in.gr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 στην κλίμακα Ρίχτερ-Νεκροί και τραυματίες

Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία Τσινγκάι της βορειοανατολικής Κίνας στην Κίνα, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), λίγες ώρες μετά […]