Κλείδωσε το «μπλόκο» ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους

nazoreos
0 0
Read Time:55 Second

Kλειδωμένη είναι η απόφαση της κυβέρνησης για «μπλόκο» στην είσοδο όσων πολιτών δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊούσε εσωτερικούς χώρους διασκέδασης. Το σκεπτικό πίσω από την κυβερνητική στρατηγική είναι ότι «η ψυχαγωγία είναι επιλογή και όχι ανάγκη». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μάλιστα το πρωί του Σαββάτου υπογράμμισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί καθολικό lockdown καθώς δεν μπορεί να ανασταλούν ξανά  το φθινόπωρο η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνική ζωή. 

Το κυβερνητικό επιτελείο δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση του σχετικά με την πρόσβαση σε κλειστούς χώρους εστιατορίωνκαφέμπαρθεάτρων και κινηματογράφων, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς (δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους), ενώ το ίδιο ισχύει για τα γήπεδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καθώς οι καιρικές συνθήκες θα επιδεινώνονται οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν δυνατότητα να εισέλθουν σε χώρους ψυχαγωγίας, ενώ αντίθετα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπουν απρόσκοπτα, επιδεικνύοντας απλώς το σχετικό ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Επίσκεψη Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας, ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκταρίου, συλλειτούργησαν στον Ιερό […]