Κλιμακώνει τις προκλήσεις η Τουρκία – Εκδίδει Navtex στην καρδιά του Αιγαίου

nazoreos
0 0
Read Time:51 Second

Νέα πρόκληση στην καρδιά του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA να κάνουν λόγο για έκδοση παράνομης τουρκικής Navtex την ερχόμενη Παρασκευή.

Άσκηση έρευνας και διάσωσης

Η Navtex από πλευράς Άγκυρας θα εκδοθεί για άσκηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου, Χίου, Ψαρών και Σκύρου.

Πάγιος στόχος και διακαής πόθος της Τουρκίας είναι να αφαιρέσει το δικαίωμα επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης από την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία, με αφορμή ελληνική άσκηση, θέτει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποίησης των Ψαρών και της Χίου, αμφισβητώντας με αυτό τον τρόπο την κυριαρχία των ελληνικών νησιών.

Νέες απειλές Ακάρ

Στο μεταξύ ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της Ελλάδας κατηγορώντας την ότι είναι υπεύθυνη για την ένταση και την έλλειψη αλληλεγγύης εντός του ΝΑΤΟ.

Ενώ αναφέρθηκε σε αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της χώρας λέγοντας ότι η Ελλάδα περιθάλπει τρομοκράτες σε στρατόπεδο του Λαυρίου, ενώ νέο απειλητικό μήνυμα εκτόξευσε για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι εκεί βρίσκεται τουρκικός στρατός έτοιμος να επέμβει.

Πηγή:in.gr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Περού: Ανυπολόγιστη καταστροφή από τη διαρροή πετρελαίου

Η ισπανική πετρελαϊκή εταιρεία Repsol ανέφερε χθες Παρασκευή ότι συνεχίζεται η επιχείρηση καθαρισμού μετά τη διαρροή μεγάλης ποσότητας αργού πετρελαίου στις ακτές του Περού, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Λίμα, […]