
Συναγερμός στο Πλίμουθ της Βρετανίας, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς. Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό, πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.
Οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι τους και να ακολουθούν τις συμβουλές της Aστυνομίας.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ενώ τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι ο δράστης είναι νεκρός.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων Νοτιοδυτικής Αγγλίας ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται με «Ομάδες Αντιμετώπισης Επικίνδυνων Περιοχών (HART), πολλαπλά ασθενοφόρα, ασθενοφόρα αέρος, πολλούς γιατρούς και νοσοκομεία». Στο σημείο βρίσκονται αρκετά οχήματα της Αστυνομίας και ορισμένοι δρόμοι έχουν κλείσει.
Η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ έγραψε στο Twitter: «Το περιστατικό στο Πλίμουθ είναι σοκαριστικό και οι σκέψεις μου είναι με τους πληγέντες.
«Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίες της Αστυνομίας», ανέφερε στο Twitter ο Τζόνι Μέρσερ, βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος.
Οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι τους και να ακολουθούν τις συμβουλές της Αστυνομίας.
Ο βουλευτής Λουκ Πόλαρντ έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα που έρχονται από τον Κέιχαμ στο Πλίμουθ».