«Ήμουν κι εγώ ασθενής, όχι με κορονοϊούδιν αλλά με κορονοϊάρα!»

nazoreos

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος περιέγραψε περιστατικό που του εκμυστηρεύτηκε γυναίκα η οποία ασθένησε με Covid-19, στο πλαίσιο της ακολουθίας της ρασοευχής του μοναχού Ευμένιου.
Περιέγραψε περιστατικό όπως του το εκμυστηρεύτηκε γυναίκα όταν παρέστη στον γάμο του γιού του ιατρού Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη.

«Προχτές ήμουν στον γάμο του γιου του εξαίρετου γιατρού Ελπιδοφόρου και στο τέλος, όπως είναι η μοίρα μου τελευταίως, με έβαλαν σε μια καρέκλα και έκατσα και περνούσε ο κόσμος όλος και έπαιρνε ευχή. Τους είπα ότι έγινα λαϊκό προσκύνημα. Ερχεται μια ωραία κοπέλα μοντέρνα, καλοντυμένη και μου λέει «πανιερώτατε, ήμουν και εγώ ασθενής σαν εσένα όχι με κορονοϊούδιν αλλά με κορονοϊάρα». «Κινδύνεψα να πεθάνω» λέει «και ξέρεις ποιος με έκανε καλά;»

Εγώ ο εξυπνάκιας νόμισα ότι είναι ο γιατρός για να είναι στον γάμο του γιου του». Της λέω ο Ελπιδοφόρος, μου λέει «όχι ο γέροντας σου ο Ευμένιος, μου παρουσιάστηκε και μου είπε κόρη μου μην ανησυχείς. Θα αναλάβω εγώ και θα γίνεις καλά. Με έστειλε ο Αγιος Νικηφόρος». «Τέτοια έχουμε πολλά εν εσχάτες ημέρες» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μην κατακρίνεις όταν δεν βλέπεις τις πληγές της ψυχής

Βλέπεις άνθρωπο, όμως, όχι την καρδιά του, το μέσα του, τις μάχες του. Γι’ αυτό μην κατακρίνεις κανέναν.  Δεν βλέπεις τις αγωνίες, δεν βλέπεις […]
Get new posts by email