Ιερέας συνέχισε την Θεία Λειτουργία με αγκαλιά φοβισμένη σκυλίτσα!

nazoreos

Ιερέας στο Μεξικό πραγματοποίησε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία σε Εκκλησία στην πόλη Τορρεόν με το αγχωμένο σκυλάκι του αγκαλιά, για να το ηρεμήσει.

Η φωτογραφία με τον ιερέα να έχει τη σκυλίτσα του στα πόδια του κοινοποιήθηκε στο Facebook από πολλούς πιστούς αλλά και την περιβαλλοντική οργάνωση της πόλης κι έγινε viral.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος ο ιερέας, η Παλόμα, η σκυλίτσα του, δεν ήταν ούτε άρρωστη ούτε γριούλα, όπως είχε πει και στο ποίμνιό του εκείνη τη μέρα ζητώντας συγγνώμη για την ασυνήθιστη σκηνή.

Εκείνος και η πιστή φίλη του έχουν πρόσφατα μετακομίσει σ’ αυτήν την ενορία και η Παλόμα δεν έχει συνηθίσει να μένει ακόμη μόνη της στο σπίτι. Έτσι, ο ιερέας έπρεπε να την έχει μαζί του ακόμη και στη Θεία Λειτουργία.

Η ευγενική χειρονομία του συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια από τους χρήστες των social media, με αρκετούς να χαρακτηρίζουν την εικόνα ως το πιο όμορφο πράγμα που έχουν δει τον τελευταίο καιρό.

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Το Σάββατο έγινε για τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος για το Σάββατο...»

Κατά Μάρκο Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο Β'(2) 23-28 Καὶ ἐγένετο παραπορεύεσθαι αὐτὸν ἐν τοῖς σάββασι διὰ τῶν σπορίμων, καὶ ἤρξαντο οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ […]
Get new posts by email