Ξέσπασμα Μόρφου: «Ούτε έχω εμβολιαστεί και ούτε προτίθεμαι να το πράξω»

nazoreos

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, ξεκαθαρίζει εάν έχει εμβολιαστεί ο ίδιος, αφού όπως αναφέρει, φημολογίες τον θέλουν να είναι εμβολιασμένος με ένα από τα εμβόλια που βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Μόρφου:

«Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η Αγία εμφανίστηκε, έχοντας σημειώσει στο μέτωπό της τον Τίμιο Σταυρό

Η Αγία Γλυκερία γεννήθηκε στην Τραϊανούπολη, ασπάσθηκε το Χριστιανισμό και ανέπτυξε έντονη χριστιανική και κατηχητική δράση.  Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο ηγεμόνας Σαββίνος, την κάλεσε […]
Get new posts by email