Ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια, λέει ο Βουγιόσεβιτς

nazoreos
0 0
Read Time:54 Second

εισχώρηση νερού στα πνευμόνια του και η ύπαρξη έρπη ήταν η αιτία για τον θάνατο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (16/9), σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου όπου και νοσηλευόταν.

Όμως, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μόλυνση του Ντούντα από τα περιστέρια, τα οποία ως γνωστόν ήταν το μεγάλο του πάθος.

«Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας που λέγεται αύριο. Όταν έρχονται στιγμές σαν αυτή, συνειδητοποιείς το μεγαλείο του και όλα όσα έκανε για τα οποία θα τον θυμόμαστε. Η δουλειά του θα μείνει για πάντα ανεξαρτήτως του χρόνου. Η ψυχική του δύναμη μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Ό,τι έκανε το έκανε με προσήλωση. Από τα περιστέρια μέχρι την Εθνική ομάδα και την προπονητική του καριέρα. Είμαστε πιο φτωχοί και πιο αδύναμοι χωρίς αυτόν», ανέφερε ο 62χρονος τεχνικός μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Στην εντατική ξανά ο ΠΕΛΕ/Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του!

Στην εντατική του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο εισήλθε ξανά ο Πελέ, λίγες μόνο ημέρες μετά την επέμβαση που έκανε για την αφαίρεση […]