Προσκύνημα Ιερών λειψάνων Αγίου Εφραίμ στην Σωτήρα Αμμοχώστου

nazoreos

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν αιτήματος αρκετών πιστών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και αφού δόθηκε η σχετική άδεια και ευλογία του οικείου Μητροπολίτου κ. Βασιλείου μετά των ανάλογων αυστηρών συστάσεων, από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό  Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, ιερά λείψανα του αγίου νεομάρτυρος Εφραίμ του θαυματουργού για προσκύνημα και ενίσχυση των πιστών.

Ο Nαός θα είναι ανοικτός από τις 6:30π.μ έως τις 9:00μ.μ

Θα τελεστούν οι κάτωθι Ιερές ακολουθίες:

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

6:00π.μ Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

7:00μ.μ Δ’ Στάσις των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

6:15π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

6:00μ.μ Εσπερινός.

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

6:30π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

6:00μ.μ Κατανυκτικός Εσπερινός – Παρακλητικός Κανόνας στον νεομάρτυρα Εφραίμ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προσκυνήματος, θα τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα και πολλή σχολαστικότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό καθώς και όλα τα εν ισχύ διατάγματα, προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε δυσμενείς καταστάσεις.

Ως εκ τούτου καλούνται όσοι θα προσέρχονται για προσκύνημα, να επιδεικνύουν τη δέουσα τάξη, να έχουν υπομονή, ακολουθώντας τις υποδείξεις των υπευθύνων και τηρώντας  όλα τα σχετικά μέτρα.      

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Η οργή επιτρέπει στον Πονηρό να κατοικήσει στην καρδιά μας»

Τό δηλητήριο τῆς ὀργῆς εἶναι θανατηφόρο, διότι ἐπιτρέπει στόν πονηρό δαίμονα νά κατοικήσει στήν καρδιά μας, ὁ ὁποῖος μας σκοτίζει τούς ὀφθαλμούς τῆς ψυχῆς τόσο, ὥστε νά μή μποροῦμε νά διακρίνουμε  τό καλό ἀπό τό κακό.   Ὅποιος λοιπόν θέλει νά ἀγωνισθεῖ καί νά φθάσει στήν τελειότητα, πρέπει νά κρατήσει τόν ἑαυτό του μακριά ἀπό τήν ὀργή καί τό θυμό.  Τότε μόνο ἔχουμε τό δικαίωμα, μᾶς λέει ὁ Μέγας Βασίλειος, νά χρησιμοποιήσουμε τό θυμό, ὅταν τόν στρέφουμε ἐναντίον  τῶν παθῶν μας καί τῶν φιλήδονων λογισμῶν μας.   Please follow and like […]
Get new posts by email