Τέσσερεις νεκρούς από Covid-19, κάτω των 50 ετών, μετρά η Κύπρος το τελευταίο 48ωρο!

nazoreos
0 0
Read Time:47 Second

Συνολικά 11 συνάνθρωποί μας έχασαν τις τελευταίες 48 ώρες τη ζωή τους από κορωνοιό στην Κύπρο, ενώ νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο. Ιδιαίτερα ανησυχυτικό ωστόσο το γεγονός ότι 4 εκ των 11 αυτών ανθρώπων ήταν ηλικιακά κάτω των 50.

Αρχικά ανακοινώθηκε ο θάνατος του 47χρονου Γιώργου Δημητρίου από τη Σωτήρα, έγγαμου και πατέρα τριών παιδιών.

Δεύτερος στη λίστα ο θάνατος του 46χρονου Πανίκκου Νεοφύτου, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος επίσης κατέληξε όντας διασωληνομένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της από κορωνοιό και η μητέρα του.

Την Παρασκευή «έσβησε» ο 42χρονος Θεράπωντας Αρχοντούς, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Η άλλη περίπτωση του τελευταίου διημέρου καταγράφηκε αυτή του 43χρονου Κυριάκου Μαλαθούρα, πατέρα δύο παιδιών από την Λάρνακα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για συγκεκριμένες περιπτώσεις η Αστυνομία διερευνά υποθέσεις απάτης ιατρού και θεραπείας για καταπολέμησης του κορωνοϊού με σκευάσματα και βιταμίνες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Τις κατάρες που μου στέλνουν εγώ τις επιστρέφω ως αγάπη»

Υβριστικά μηνύματα και απειλές αποκάλυψε ότι δέχεται ο ιερέας Ανδρέας Καλιοντζάκης, που πήρε την πρωτοβουλία να μετατρέψει τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αρχανών […]