Ελλάδα κράτα γερά/Άλλη μια δύσκολη βραδιά για τη χώρα

nazoreos
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Aκόμα μία δύσκολη νύχτα, δεύτερη στη σειρά, θα περάσουν κάτοικοι και πυροσβέστες σε Βίλια και Κερατέα καθώς τα δύο μεγάλα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν στην Αττική το Σάββατο δεν έχουν ακόμα τεθεί υπό έλεγχο. Τεράστια είναι η οικολογική καταστροφή στα Βίλια καθώς η πυρκαγιά μαίνεται και παρόλο που δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο, δεν αναμένεται να περιοριστεί μέσα στη νύχτα καθώς οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να φτάσουν στις φλόγες, καθώς δεν υπάρχουν δρόμοι μέσα στο δάσος.

Οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα τα οποία επιχειρούσαν από το πρωί στην περιοχή δεν κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και από τη στιγμή που έπεσε το σκοτάδι το έργο των πυροσβεστών είναι ακόμα πιο δύσκολο. Όπως μετέδωσε το Open, οι αναζωπυρώσεις στην περιοχή είναι πολλές και νέες εστίες δημιουργούνται συνεχώς. Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε στις 20:30 της Τρίτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης η κατάσταση είναι μεν βελτιωμένη αλλά όπως μετέδωσε το Open οι κάτοικοι περνούν ακόμα μία νύχτα αγωνίας.

Μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας επιχειρούσαν περιοδικά στο σημείο 20 ελικόπτερα και 12 αεροσκάφη συμπεριλαμβανομένων του ρωσικού Beriev-200 αλλά και των 2 Ιλιούσιν, ωστόσο η φωτιά δεν οριοθετήθηκε.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Θετικός στο κορωνοϊό με συμπτώματα ο Μόρφου/Το σχόλιο του Μητροπολίτη

Θετικός στο κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Τις προηγούμενες παρουσίασε συμπτώματα της νόσου και χθες υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο είναι θετικό. […]