Στέλνουν μήνυμα στην Τεχεράνη: «Ή συμβιβάζεστε ή σας γονατίζουμε»

nazoreos
0 0
Read Time:46 Second

Το πλήγμα που προκάλεσε μπλακ άουτ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ, με αποτέλεσμα νέα σημαντική καθυστέρηση στο πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου, αποτελούν τον πιο πρόσφατο κρίκο σε μια μακρά αλυσίδα. Η συγκυρία δεν είναι τυχαία.

Δεν χρειαζόταν να κάνει δηλώσεις ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν για να στρέψουν όλοι το βλέμμα τους προς το Ισραήλ, αναζητώντας τους υπεύθυνους για το νέο πλήγμα που δέχθηκε τη Κυριακή η «καρδιά» των πυρηνικών εγκαταστάσεων της χώρας στη Νατάνζ, στην έρημο του Ισφαχάν.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες, άλλωστε, το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ έκανε λόγο για εμπλοκή της Μοσάντ στις εκρήξεις οι οποίες προκάλεσαν μερικό μπλακ άουτ στο ηλεκτρικό σύστημα των εγκαταστάσεων, οι συνέπειες του οποίου είναι μέχρι στιγμής απροσδιόριστες.

Η επίσημη σιωπή της κυβέρνησης του Ισραήλ, όπως άλλωστε και των Ηνωμένων Πολιτειών – όλως τυχαίως, την ίδια ημέρα βρισκόταν στην Ιερουσαλήμ για επίσημη επίσκεψη ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν δεν λέει απολύτως τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Έσβησε δύο μηνών αγοράκι στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι γονείς του μετέφεραν το βρέφος στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού γύρω […]