20 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

nazoreos
0 0
Read Time:42 Second

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, την ημέρα που η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Κάιντα εξαπέλυσε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Αμερικής. 19 αεροπειρατές κατέλαβαν τέσσερα επιβατικά αεροπλάνα, γκρέμισαν τους Δίδυμους Πύργους, χτύπησαν το Πεντάγωνο και προκάλεσαν τον θάνατο 3.000 ανθρώπων.
Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν η Αλ Κάιντα εξαπέλυσε την άριστα συντονισμένη και πολύ καλά σχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και του Πενταγώνου.

Στις τρομοκρατικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους, πήραν μέρος 19 τζιχαντιστές οι οποίοι κατέλαβαν 4 αεροπλάνα που αναχωρούσαν από τις ανατολικές ακτές με προορισμό την Καλιφόρνια.

Με διαφορά περίπου 30 λεπτών, δύο επιβατικά αεροσκάφη έπεσαν πάνω στους Δίδυμους Πύργους, που κατέρρευσαν μιάμιση ώρα μετά.

Το τρίτο επιβατικό αεροπλάνο έπληξε το Πεντάγωνο ενώ το τέταρτο συνετρίβη στην Πενσιλβάνια, μετά από μάχη των επιβατών με τους τρομοκράτες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Τρελλάθηκαν» με τον λογαριασμό/Καλούνται να πληρώσουν 42 χιλιάδες!

Ζευγάρι ηλικιωμένων κόντεψε να πάθει συγκοπή όταν παρέλαβαν τον λογαριασμό της ΑΗΚ (Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου) που τους καλεί να πληρώσουν σχεδόν 42 […]