EKTAKTO: Θέμα ωρών ο πόλεμος – Κλήθηκαν 9 χιλιάδες έφεδροι στο Ισραήλ

nazoreos
0 0
Read Time:51 Second

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο μέτωπο ανάμεσα σε Ισραήλ- Χαμάς με τις ΗΠΑ να αποσύρουν 120 στρατιώτες από το Ισραήλ, εν μέσω σφοδρών επιθέσεων κατά του εβραϊκού κράτους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, το προσωπικό περιλαμβάνει τόσο στρατιωτικές μονάδες όσο και απλούς πολίτες.

Το προσωπικό αναχώρησε από το Ισραήλ μέσω ενός αεροσκάφους μεταφοράς C-17, πετώντας προς την αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία.

Ο Μπένι Γκαντζ προχώρησε στην έγκριση για την κινητοποίηση επιπλέον 9.000 εφέδρων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ το γραφείο του, εν μέσω της κλιμακούμενης βίας στην περιοχή.

Νωρίτερα σήμερα το Ισραήλ ανέπτυξε άρματα μάχης και τεθωρακισμένα κατά μήκος των συνόρων με τη Λωρίδα της Γάζας, όπου συνεχίζεται η ανταλλαγή πυρών. Ο Γκαντζ διέταξε επίσης την αποστολή ενισχύσεων στις δυνάμεις ασφαλείας των «μικτών» πόλεων, όπου ζουν μαζί Εβραίοι και Άραβες, καθώς από την Τρίτη σημειώνονται ταραχές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου, 3 – 4 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τα εδάφη του Λιβάνου εναντίον του Ισραήλ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες, σε ισχύ από Σάββατο (15/05)

Σε ισχύ τίθενται αύριο, Σάββατο, οι νέοι όροι χρήσης του WhatsApp. Από τις 15 Μαΐου, λοιπόν, οι χρήστες θα χάσουν την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες […]