Έτοιμος για να «πατήσει το κουμπί» ο Πούτιν/ Σε θέση μάχης τα πιο ισχυρά όπλα της Ρωσίας!

nazoreos
0 0
Read Time:58 Second

Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για να συγχαρεί τους Ρώσους για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία έθεσε σε μάχη τα πιο ισχυρά οπλικά της συστήματα, αναφέρει το RBC.

«Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα υπερσύγχρονα οπλικά μας συστήματα, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών όπλων και όπλων που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές, για να επεκτείνουμε τη χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης», είπε ο πρόεδρος.

Αυτά είναι τα όπλα του μέλλοντος που θα αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σημείωσε ο Πούτιν. Η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει τον στρατό και το ναυτικό, αφού «η διεθνής κατάσταση δεν είναι απλή».

Σύμφωνα με τον Πούτιν, για να διασφαλιστεί η ειρηνική ζωή, καθώς και η σταθερή και προοδευτική ανάπτυξη της Ρωσίας, πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αμυντική ικανότητα της χώρας, προσθέτοντας ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό καθήκον του κράτους.

Σε αυτό το κλίμα και καθώς οι εντάσεις έχουν ξεπεράσει τα υψηλά όρια του Ψυχρού Πολέμου, Ρώσος πολιτικός επιστήμονας εκτιμά ότι ενόψει βρίσκεται μια στρατιωτική επιχείρηση για την εκδίωξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από την επικράτεια του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Αμερικανικά ΜΜΕ: Εντός 48 ωρών η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Δραματικές εξελίξεις διαγράφονται τις επόμενες ώρες στην Ουκρανία σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Σε έκτακτη ενημέρωση, το αμερικανικό δίκτυο CNN, μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την ουκρανική […]