Διακόσια άτομα έλαβαν αντίδωρο από τον Μόρφου/Έλεγχος σε χωριό της Λεμεσού

nazoreos

Την Τετάρτη η κοινότητα, μετά την ανακοίνωση ότι ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ήταν θετικός στη νόσο Covid-19, ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο, όπως αποσταλεί συνεργείο για δειγματοληπτικό έλεγχο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Χριστόφορος Ιωαννίδης, το συνεργείο έφτασε στην κοινότητα γύρω στις 12:15 και έγιναν 65 με 66 δειγματοληψίες, χωρίς να διαγνωστεί κάποιο θετικό περιστατικό κορωνοϊού.

«Ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να υποβληθούμε ξανά σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε λίγες μέρες» είπε ο κ.Ιωαννίδης και κάλεσε όλους να αναλάβουν την ευθύνη να το πράξουν για την ασφάλεια όλων.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι, όσοι βρέθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο στην κοινότητα και είχαν οποιανδήποτε επαφή με τον Μητροπολίτη Μόρφου, αλλά αναχώρησαν τις προηγούμενες μέρες, θα πρέπει να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες και να προβούν σε τεστ κορωνοϊού.

«Η εκκλησία μας εκείνη την μέρα ήταν γεμάτη και υπολογίζω ότι μπορεί μέχρι και 200 άτομα να έλαβαν αντίδωρο από τον Δεσπότη μας», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Ανέφερε δε ότι στο γεύμα που ακολούθησε, παρευρίσκονταν κυρίως η συνοδεία του Μητροπολίτη καθώς και συγγενείς του ιερέα της κοινότητας, που ωστόσο δεν διαμένει στις Τρεις Ελιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

«Δεν σε κατηγορώ για τις αμαρτίες σου, όμως, σε κατηγορώ για...»

«Δεν σε κατηγορώ ότι έκανες αμαρτίες πολλὲς και σοβαρές, όχι, άνθρωπος είσαι. Σε κατηγορώ, γιατὶ δεν εξομολογείσαι. Αυτὸ σε κατηγορώ. Έπεσες; Στον πνευματικό». Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης   Please follow and […]
Get new posts by email