Ιατρικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο «Αλ Χοσν»

nazoreos
0 0
Read Time:57 Second

Με την υποστήριξη της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας παραδόθηκε στο συριακό νοσοκομείο «Αλ Χοσν» νέος ιατρικός εξοπλισμός.

Στο νοσοκομείο, το οποίο τυγχάνει υπό την προστασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αντιοχείας, νοσηλεύονται ετησίως περίπου είκοσι χιλιάδες ασθενείς.

Συσκευές μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής, ακτινογραφικός και λοιπός ιατρικός εξοπλισμός, καθώς και μια ισχυρή γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από Ρώσους στρατιωτικούς.

Η βοήθεια παρασχέθηκε ως ανταπόκριση στο αίτημα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη Ι´ προς τον Αγιώτατο Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κύριλλο.

Στη φιλανθρωπική ενέργεια συμμετείχε το Ίδρυμα Υποστηρίξεως Χριστιανικής Κληρονομίας και Πολιτισμού.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον ρωσικό λαό, στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαδίμηρο Πούτιν, τον ρωσικό στρατό, τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. Ευχαριστούμε τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη και τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κύριλλο, οι οποίοι συνεργάζονται στενώς και ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους αυτή τη δύσκολή εποχή παρέχεται σοβαρή βοήθεια στις χριστιανικές μας κοινότητες», τόνισε ο αρχίατρος του νοσοκομείου Χάλεντ Γιαζίτζι, τον οποίο επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο «Ζβεζντά» («Αστέρας»).

Το νοσοκομείο «Αλ Χοσν» ευρίσκεται στην επαρχία Χομς, μια περιοχή της Συρίας, η οποία επλήγη περισσότερο από τις άλλες κατά τις πολεμικές συγκρούσεις.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ξεσηκώθηκαν οι στρατιωτικοί στην Τουρκία εναντίον του Ερτογάν

Συνολικά 103 απόστρατοι ναύαρχοι του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας με επιστολή τους κατηγόρησαν την κυβέρνηση του Ερντογάν για κατάργηση της Συνθήκης του Μοντρέ […]