«Το σχέδιο είναι σκληρό, θέλουν να «φύγει» κόσμος και όχι μόνο τα γεροντάκια» ΒΙΝΤΕΟ

nazoreos
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Την άποψη πως μέσω του «φτιαχτού» κορωνοϊου η νέα τάξη πραγμάτων όπως την χαρακτηρίζει θέλει να εξολοθρεύσει ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού του πλανήτη εξέφρασε μιλώντας στο ντοκιμαντέρ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

«Το σχέδιο είναι πολύ σκληρό. Να φύγει πολύς κόσμος. Όχι μόνο τα γεροντάκια. Τώρα έγινε ένα μικρό πείραμα με τον κορωνοϊο…», είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει και όσους χαρακτηρίζουν «ψεκασμένους» αυτούς που εκφράζουν θέσεις όπως οι δικές του.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του ντοικιμαντέρ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο Μητροπολίτης Μόρφου, ανάμεσα σε άλλα είπε ότι:

«Το 2020 όπως το ζήσαμε είναι έτος φοβερό. Φοβερό γιατί  παρήγαγε πολύ φόβο. Το 2021 προαισθάνομαι ότι θα είναι έτος τρομερό. Γιατί  θα παράξει πολύ πολύ τρόμο σε ανθρώπινες ψυχές παγκόσμια. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με τη διαχείριση μιας αρρώστιας του σώματος.

Εγώ αρνούμαι να συμμορφωθώ στα μέτρα που έχουν σχέση με την λατρεία του αληθινού ΘΕΟΥ.  Ότι καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκευτικής λατρείας ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν θα υποχωρήσει έναντι οποιουδήποτε φόβου για τον εαυτό του και για τους συνεργάτες μου που ακολουθούν τις δικές μου απόψεις. Από εκεί και πέρα ο πιστός λαός θα κάνει κατά τη θέληση του. 

Όταν υπάρξει σύγκρουση νόμου του ΘΕΟΥ με αυτού των ανθρώπων, δεν μπορώ να πω εγώ κάποιου πιστού να βγει έξω γιατί  δεν έβαλε την μάσκα του. Δεν καταλαβαίνετε ότι η πίστη η δική μου όπως την έχω διδαχθεί από τους Αγίους που γνώρισα πιστεύει στην ενέργεια του Αγίου Πνεύματος και  ότι ο Ναός είναι γεμάτος με την ενέργεια του Αγίου πνεύματος.

Όποιος έρχεται μετά φόβου θεού, πίστεως και αγάπης, αυτός ο άνθρωπος και να αρρωστήσει θα του δώσει δυνατότητα ίασης ο Θεός.  Και να πεθάνει, πρόσεξε, αυτό είναι το ανατρεπτικό, ο Θεός θα τον οδηγήσει στην αιώνια ζωή. Άρα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ολιγοπιστία σε αυτά τα μέτρα.  Εγώ προσωπικά δεν έβαλα ποτέ μου μάσκα. Αλλά αν έρθει κάποιος και από τους συνεργάτες μου με μάσκα δεν θα τον βγάλω έξω.

Αυτή η αρρώστια λέω είναι κατασκευασμένη. Αυτό κάνει μία διαφορετική αίσθηση από όσα ακούγονται  από πολλούς αν και δεν είμαι μόνος που τα λέει αυτά. Ίσως είμαι ο μόνος που τα λέει ανοικτά στην Κύπρο αυτά. Με μερικούς άλλους που τους χαρακτηρίζουν ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους.
Φαίνεται ότι η νέα τάξη πραγμάτων έχει από καιρό σχεδιάσει ότι θα έρθει μία επιδημία που θα έχει πολύ μεγάλες ανατροπές όχι μόνο σε επίπεδο θνησιμότητας αλλά και σε επίπεδο ζωής, φόβου τρόμου αλλά και χάους.

Αυτοί θέλουν να φθάσουμε στο σημείο τα 7 δις κατοίκων του πλανήτη για να είναι διαχειρίσιμα και ελεγχόμενα από την παγκόσμια δικτατορία που θέλουν να επιβάλουν μετά το χάος, να μειωθούν περίπου στα 700 εκατομμύρια παγκόσμια. Το σχέδιο είναι πολύ σκληρό. Να φύγει πολύς κόσμος. Όχι τα γεροντάκια. Τώρα έγινε ένα μικρό πείραμα με τον κορωνοϊο…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Δέκα άτομα σε αυτοκίνητο χωρίς έγγραφα, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό σταθμό...

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων κατά τη διάρκεια τροχονομικών και άλλων ελέγχων, που πραγματοποίησαν χθες και σήμερα το πρωί, προέβηκαν σε […]