«Ήμουν κι εγώ ασθενής, όχι με κορονοϊούδιν αλλά με κορονοϊάρα!»

nazoreos
0 0
Read Time:54 Second

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος περιέγραψε περιστατικό που του εκμυστηρεύτηκε γυναίκα η οποία ασθένησε με Covid-19, στο πλαίσιο της ακολουθίας της ρασοευχής του μοναχού Ευμένιου.
Περιέγραψε περιστατικό όπως του το εκμυστηρεύτηκε γυναίκα όταν παρέστη στον γάμο του γιού του ιατρού Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη.

«Προχτές ήμουν στον γάμο του γιου του εξαίρετου γιατρού Ελπιδοφόρου και στο τέλος, όπως είναι η μοίρα μου τελευταίως, με έβαλαν σε μια καρέκλα και έκατσα και περνούσε ο κόσμος όλος και έπαιρνε ευχή. Τους είπα ότι έγινα λαϊκό προσκύνημα. Ερχεται μια ωραία κοπέλα μοντέρνα, καλοντυμένη και μου λέει «πανιερώτατε, ήμουν και εγώ ασθενής σαν εσένα όχι με κορονοϊούδιν αλλά με κορονοϊάρα». «Κινδύνεψα να πεθάνω» λέει «και ξέρεις ποιος με έκανε καλά;»

Εγώ ο εξυπνάκιας νόμισα ότι είναι ο γιατρός για να είναι στον γάμο του γιου του». Της λέω ο Ελπιδοφόρος, μου λέει «όχι ο γέροντας σου ο Ευμένιος, μου παρουσιάστηκε και μου είπε κόρη μου μην ανησυχείς. Θα αναλάβω εγώ και θα γίνεις καλά. Με έστειλε ο Αγιος Νικηφόρος». «Τέτοια έχουμε πολλά εν εσχάτες ημέρες» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Φωτιά σε αεροπλάνο κατά την προσγείωσή του σε αεροδρόμιο της Αγγλίας

Επεισοδιακή ήταν η προσγείωση ενός αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Ιστ Μίντλαντς της Αγγλίας εχθές το απόγευμα, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο […]